duckworld logoklasVrolijk wijzer worden met de DuckWorld Smart Adventure game!

DuckWorld Smart Adventures is een online wereld vol spannende, grappige én leerzame spellen met Donald Duck en andere vertrouwde figuren uit Duckstad. Met meer dan 20 3D spellen zorgen de makers van Donald Duck weekblad dat uw kind, als echte inwoner van Duckstad, verantwoord kan gamen! Tijdens het spelen wordt ongemerkt geoefend met lesstof van de basisschool (groep 4 t/m 8). De game is beschikbaar voor pc of laptop. Heel bewust, omdat dit op veel scholen de standaard is.


avatar

DuckWorld voor iedereen!

De game is gemaakt door de makers van Donald Duck Weekblad, met behulp van onderwijs- deskundigen en Malmberg. De game is niet gekoppeld aan een bepaalde lesmethode. Als een kind op jonge leeftijd start in de game, kan hij of zij tot 12 jaar meegroeien. Spelers dagen zichzelf steeds uit door nieuwe levels vrij te spelen, hun highscores te verbeteren of door tegen vriendjes te spelen. Kinderen oefenen zo na schooltijd ongemerkt lesstof van de basisschool: rekenen, woordenschat, aardrijkskunde, geschiedenis, spellen en Engels. Zij werken daarnaast spelenderwijs aan vaardigheden als probleemoplossend vermogen, samenwerken en ondernemerschap, ook wel "21st century skills" genoemd. Zo bereidt uw kind zich vrolijk voor op de toekomst.Veilig en verantwoord gamen na school!

DuckWorld Smart Adventures is opgebouwd uit korte, toegankelijke spellen van zo’n 15 minuten. Kinderen hoeven niet uren achter elkaar te spelen om plezier te hebben. In de game komen geen advertenties voorbij en is er geen sprake van tussentijdse betalingen (in-app aankopen). De identiteit van uw kind wordt goed beschermd. Spelers kunnen bijvoorbeeld voor hun avatar alleen een naam kiezen uit een vastgestelde lijst en er kan niet met elkaar worden gesproken. Als je tegen iemand anders wil spelen, kun je alleen bekenden uitdagen. Iedereen kan dus vrolijk en onbezorgd spelletjes spelen in de wereld van Donald Duck en zijn vrienden.


DuckWorld kopen

Met DuckWorld Smart Adventures krijgt uw kind toegang tot vrolijk en veilig spelwereld. Kijk voor de actuele prijsinformatie op de prijzenpagina.

Let op: voor het spel is een pc of laptop met internetverbinding vereist.

Het is superleuk om zelf in Duckstad te wonen!

Melvin, 9 jaar


Wacht niet langer

DuckWorld Smart Adventures is een leuke en veilige game waarbij uw kind zich ongemerkt ontwikkelt op het gebied van taal, rekenen, wereldoriëntatie, Engels en vaardigheden voor de toekomst. Meld uw kind snel aan!